Bestill Magnus

Ønsker du forestillingen «En kveld med Magnus» til ditt kulturhus? 

Priser fås på forespørsler.

Booking@adhd-inspirasjon.no 

Vi besøker ALLE arenaer. 

28277099_1535358829847397_191146264673167392_n

Du kan ta kontakt via denne nettsiden, eller ringe oss på 48008899.

TILBAKEMELDINGER:

skjervøy

stat

utddaningsofrbundet

69749112_2347594368623835_8453331473523539968_o 70579101_2347594418623830_5638453544592867328_n

OGNA TILBAKEMLD

«Krogh har ADHD, noe som for mange bare er fire bokstaver.

Nå forteller han om seg selv og om livet sitt. Krogh har mange
andre jern i ilden etter at han ble landskjent.

Showet er lett fordøyelig men farlig for magemusklene. Magnus er veldig flink i rollen som stand-up`er, med kjappe replikker, humor om seg selv og livet sitt, men har alltid litt alvor i bunn.

Hans makker er Hilde Kragebøl som til daglig er psykiatrisk sykepleier, og hun får innimellom gjennomgå av Magnus, men beholder roen og gir elegante stikk tilbake. Hennes rolle balanserer showet fint samtidig som hun fungerer som en dyktig informant om det faglige og sine observasjoner og innspill i selve showet.

Anbefales, terningkast ……

________________________________

«Magnus er godt synlig på sosiale medier, på tv-skjerm og i radio. Det gjorde oss nysgjerrig på fenomenet Magnus Jackson Krogh.
Billettene gikk unna, både på web og i døra før showet.
__________________________________
Selve Samtalen setter spor, hos et publikum som har gode grunner til å være tilstede. Det er latter, mye latter, men også et merkbart alvor når Hilde kommer så tett på Magnus at selv lysriggen ikke kan skjule hvor berørt han blir. Tonen dem imellom veksler fra dypt alvorlige historier fra en ikke bare lett barndom i Finnmark til Magnus sin harmløse harselering av Hilde. Det er deilig avvæpnende. Det hadde blitt for tungt uten små pauser med latter. I sekvensen med spørsmål fra salen rekker en ung gutt opp hånda og spør om Magnus har noen dansemoves han kan vise publikum. Samtalen avslutter dermed med at spørsmålet innvilges med et sjokkerende godt dansenummer. At Magnus tar seg god tid med publikum etterpå viser hvor viktig «folka» er for ham. Det er for dem han gjør dette.»

-Meieriet kulturhus

 ______________

Dette er spørsmål Magnus har fått under sin forestilling «Samtalen» som du kan oppleve på Norske scener og kulturhus. Magnus og Hilde Kragebøl tar deg med på en reise inn i Magnus sitt liv. Med historier, latter, tårer og humor forteller han åpent fra sitt liv. En reise fra Kjøllefjord i Finnmark, til pulserende Oslo, med en drøm om å jobbe som skuespiller og forfatter. Med spisevegringer, tankekjør, depresjoner og dårlig selvtillit.

________________

» trist,sårt og humoristisk»

-DPS LEDER 

________________________________- opplevd18119678_802392186592010_2063288728_o

Hva sier folk om oss?

«Hei Magnus.

«Var på showet ditt i Narvik å æ må si æ e søkkanes imponert!!
Fruen dro mæ me å æ ante ikke ka æ gikk til ,men hærremann æ blei målløs!
Æ har ikke ADHD eller ADD,men æ kjente mæ veldig igjen i forhold til angst,å det å ikke føle sæ bra nok. Manko på mestringsfølelse osv.Ting å tanka man har lært sæ å leve me heldivis:)På slutten når du dansa sank hele showet inn over mæ, æ måtte kjæmpe mot tåran.Fra alvor til dans. At man ska gjøre det man vil.At man bare skal være rætt å slætt, å nyte den tida man har. Å ikke minst at man faktisk klare akkurat det man vil!Æ e takknæmli overfør både dæ å fruen før at æ fikk oppleve showet ditt.Takk!!:)»

«Very honest straight forward & true?& definitely not boring ?truly an eye opener for adhd condition»

«Tusen tusen takk for at du byr på deg selv! Du er fantastisk og for ett fantastisk team dere er! Måtte dere nå ut til enda flere, og kunne bare dette temaet bli pensum for alle de som skal jobbe med barn og ungdom. Hurra for at at du og dere fins ???Tusen tusen takk!! «

«Jeg kommer nå rett fra «samtalen», fra smølahallen her på Smøla?
Måtte ikke bare «turbo Tore» bli pensum for barna, men showet burde bli pensum på lærerhøyskolen! 
Tusen takk for en fin stund, 
Takk for ærlighet,
Takk for at jeg fikk le,
Takk for at jeg fikk gråte.
Hilsen en mamma.»

«Han byr på seg selv. Han er åpen og ærlig. Mikser det hele med humor, og en solid porsjon selvironi. Showet «Samtalen» varte i 1.5 time men det føltes som 15 minutter. Tiden gikk så altfor fort.»

    «En veldig viktig samtale som burde være pensum i lærer/barnehageutdanning.

Alle som jobber med barn og unge på en eller annen måte bør lytte til hans historie. «

   «Det var et interessant og veldig bra foredrag som belyser et tema som det ikke blir snakket så mye om i hverdagen.

Også kjekt med litt humor i showet, morsomme personer. «

    «Det ble veldig nært, en til tider ganske sterk opplevelse når han åpner seg så mye opp og forteller om sitt liv, sine utfordringer.

Dyp ærlighet blandet med usikkerhet og humor. En absolutt tankevekker! Tankene kvernet hele tiden, og det var faktisk veldig godt.

Vil tro at veldig mange i publikum kjenner til noen med samme diagnose, og utfordringer i vår nære omkrets. Kunne vært litt godt med en liten mulighet for å ha en liten tenkepause etter et slikt rått foredrag, en rolig tur langs Mjøsa, før overgangen til middag og festligheter.

Psykisk helse er et utrolig viktig tema . Tusen takk for at dere satte det på programmet.»

   «Jeg syntes det var veldig bra – var litt spent på forhånd på hva dette egentlig var for noe.

En dønn ærlig forestilling/samtale med passe doser av humor for å belyse vanskelige temaer som psykisk helse generelt og ADHD spesielt.»