Dette Er Hvorfor ADHD Mennesker Er De Beste å Forelske Seg i

Dette er til alle dere som forelsker dere i noen med ADHD og til dere som allerede er så heldige å kjenne noen med denne fantastiske diagnosen. 

Design

Når du forelsker deg i noen med ADHD så forelsker du deg i et menneske som virkelig er i kontakt med sine følelser.

«Jeg vil ikke være i noe a4 forhold», nei, det kommer du heller ikke til å være om du er sammen med noen som har ADHD.

Tenk, å kunne få være sammen med noen som lar deg føle og oppleve mer en andre. De kan gi deg en karusell-følelse, hver dag, og de lar deg ikke sitte i stikken. Det blir ikke noe a4 liv, det blir et liv med mer følelser og ord enn andre får oppleve. Dette kan også ha sine baksider, men om dere klarer å kommunisere godt, så har dere verdens tryggeste og kjærlighetsfulle forhold.

Forhold handler om tillit, og om du er sammen med noen som har ADHD, så har du selve svaret på tillit ved din side. Dette avhenger av at dere har hatt god kommunikasjon fra starten av, og at dere er trygge på hverandre. Om en av dere har løyet dere inn i forholdet, så trenger du ikke å lese resten av dette innlegget, for da kommer dette forholdet aldri til å vare.

Mennesker med ADHD blir så forelska og glad i mennesker, at de kan nesten gjøre hva som helst for kjæresten,venner eller familien sin.

Mennesker med ADHD er langt fra perfekte, men det er jo ingen som er perfekte. 

Om du har en kjæreste med ADHD, så skal du holde fast på de. De har valgt å være sammen med deg fordi du har noe unikt de ikke klarer seg uten. Du gir de noe som ingen andre mennesker klarer, og derfor blir de hos deg. De kommer til å gå igjennom ild og vann for deg, så hold fast. Du kommer til å ha en venn for livet, så lenge du er ærlig og behandler de bra. Det viktigste er at du er tålmodig i de dårlige periodene, viser forståelse og samtidig ønsker å vite hva som foregår inni hodet på kjæresten din.

Om noen med ADHD har blitt dumpet, så forsvinner aldri minner eller følelsen over å virkelig ha mistet et menneske som var spesielt, og dette gjør at de kommer til å ta vare på deg så lenge du ønsker å være hos de. De blir aldri sammen med noen de ikke elsker.

LES OGSÅ: -Jeg blir så forelska at det gjør vondt 

Ut fra egen erfaring har jeg aldri glemt noen jeg har vært sammen med, alle har vært spesielle. De har gitt meg noe jeg ikke vil være foruten, men det var ikke alltid de forstod meg, og det må de om vi skal holde sammen. Men på mange måter kan du si at jeg aldri kommer over en X. Det var noe der som var så spesielt at jeg aldri kan glemme de. Jeg vil ikke glemme.

Så mitt tips er å bruke lang tid på å bli kjent, vær ærlig og vær åpen om hva du ønsker fra den du er sammen med. Da kommer dere til å bli gamle sammen. 

Alle forhold baseres på ærlighet, forståelse og omtanke. Bilderesultat for loveBilderesultat for loveBilderesultat for loveDette er kvaliteter som beskriver denne diagnosen. Dette er selve fundamentet for mange som har ADHD. De står på, de er tillitsfulle, de gir av seg selv, de ønsker gode dager og de er i kontakt med følelsene sine. De bryr seg ikke om de overfladiske tingene og de gir 100% av seg selv. Dette er noe et forhold trenger for å overleve.

Men for å komme dit, så må mange ofte gå en litt ruglete vei. Ofte er det den som ikke har diagnosen som må overbevise den med ADHD om at de kommer til å bli værende hos han/henne. De tar deg ikke inn i hjerte sitt før de VET at du kommer til å bli der. Dette er kanskje en av de største utfordringene i starten av et forhold med ADHD-mennesker. Mange har opplevd svik,utroskap eller andre ting som gjør at de sliter med å ta nye mennesker inn i livet sitt. Dette må du være klar over. Men om de har valg deg inn i livet sitt, så har du vunnet jackpot!

Vi kommer ikke til å overse deg, fordi vi selv ikke liker å bli oversett. Vi kommer ikke til å dømme deg, fordi vi vet hvordan den føles å bli dømt for noe man ikke er. Vi kommer ikke til å bry oss om hvordan du ser ut, fordi vi vet at alle er forskjellig.

Mange med ADHD analyserer alt rundt seg, så om du har en slitsom dag, er lei deg eller uttafor, så ser vi det. Vi merker om du er irritert, trist eller frustrert. Dette gjør at kan pleie ekstra med deg når du har det kjipt, eller vi kan har det utrolig morsomt om begge har det bra. Vi kan dele sorger og gleder på et helt annet nivå en mange andre klarer.

Om du lyver, er utro eller behandler noen med ADHD dårlig, så glemmer de ikke. De blir aldri den samme igjen om du ikke behandler de godt. Tro meg.

 Når det er sagt, så har alle mennesker noe spesielt, så uansett hvem du forelsker deg i så ønsker jeg dere lykke til <3

 

 

Les mer om ensomhet,ærlighet, forelskelse og forhold i boken min «Bak masken» eller «Fra SKAMMEKROKEN til SKAM»

SMS «Bok2» til 48008899, eller SMS «SKAM» til 480008899.

bok2skammen