Premiere: 13 Mars 2019

Aldergrense: FRI ALDER

PRIS: SEND FORESPØRSEL

BOOKING@MAGNUSJACKSONKROGH.NO

 __________________________________________________

«EN KVELD MED MAGNUS» 

En av Norges mest kjente bloggere kommer nå til din scene! 

Magnus Jackson Krogh ble kjent med bokserien «Livet med ADHD» og «Turbo Tore». Magnus begynte å turnere landet i 2014 med ADHD-showet SAMTALEN. De siste 5 årene har Magnus gjort forestillingen «En kveld med Magnus» som i 2022 tok det nye navnet «Jævelungen». 

I over 12 år har Magnus blogget om psykisk helse, 14 bøker, har tusenvis av følgere og millioner av visninger på videoene sine. 

«En av Norges største influencere»

Magnus har lenge hatt lyst å besøke de litt mindre plassene i Norges mange kriker og kroker. I samtale med en tilfeldig utvalgt på plassen han kommer til, skal de prate om livets mange opp og nedturer. Magnus har bodd over 20 plasser i løpet av sitt korte liv, så Magnus føler seg stort sett hjemme overalt i Norge. Dette blir en kveld utenom normalen – slik som Magnus har levd hele sitt liv.

Til inspirasjon for store og små.

«En kveld med Magnus» har ingen øvre eller nedre aldersgrenser, men publikum må regne med bannskap og sterke historier.

Velkommen til en litt annerledes kveld.

_____________________

Booking: booking@magnusjacksonkrogh.no 

______________________________________________

Bildet kan inneholde: 2 personer

skjervøy

bjugn

Kan være et bilde i svart-hvitt av 1 person, skjerm og innendørs

utddaningsofrbundet

Takk for super forestilling. Har snakket med flere foreldre som lyttet til alt du sa.

Du traff også mange av våre ungdommer som har store utfordringer. Du var rett mann på rett plass i kveld. Klokt valg.

Du favner alle.

_____________________________

 Jeg hadde gleden av å se deg i går. Du er helt fantastisk og du gjorde sterkt inntrykk på oss. Tusen takk for at du fikk oss til å le og gråte! Jeg sitter igjen med mange tanker som jeg skal ta med meg videre som mamma, medmenneske og NAVansatt. 

______________

Magnus , du fikk min beste arbeidskollega til å gråte . Jeg vet ikke hva jeg skal si . Jeg måtte holde henne rundt og tørke hennes tårer . Jeg sa til henne at dette betyr han har formidlet sitt budskap og gjort sin jobb. Da ble det smil igjen . Takk for at du var med oss i Drammen .

_______________________________

Hei  Magnus!

En liten tilbakemelding fra dagens show i Kristiansand. 
Nå var ikke showet rettet direkte til barn i kveld, men min sønn sa i kveld med middagsbordet; «i dag har jeg møtt mitt forbilde for han har også ADHD akkurat som meg og vet du hva, han holdt rundt meg på skulderen. Vi har også mer likt pappa, han skriver også med venstre hånden!»
Vi snakket endel i bilen på vei hjem, om angsten hans, venner, lærerne og opplevelsen av skolen. 
Han syns også det er tøft å ikke få forståelsen av de voksne på skolen, bli inkludert eller invitert med hjem på lik linje som de andre. Men så sier han; men mamma, du er mer interessert i meg enn mobilen din. Jeg skal, som Magnus sa til meg, passe på deg mamma. 
Han har tydeligvis fått med seg endel. Glad for at jeg tok han med i kveld. Han føler seg nok ganske alene og misforstått – derfor er det så godt å se og høre andre som opplever/føler det samme som han. 
Vi gleder oss allerede til neste show! 
Takk for at du møtte han. Det var veldig stort for han!
Mvh ¤¤¤¤¤¤¤
______________________________

Hei! Tusen tusen takk for et fantastisk show i kveld! Jeg satt i salen i dag å kunne egentlig ønske at det hadde vart mye lengre. Har ingen erfaring med adhd, men somnyutdannet lærer kjenner jeg på at jeg har lyst å være den som virkelig har en stor betydning for alle elevene. Mange av historiene traff meg midt i hjertet! Gleder meg stort til neste show! Da drar jeg med mannen også😀 hilsen nordlænning som følte seg hjemme midt i bannskapen. Nydelig å høre på😀 håper virkelig at du fortsetter med å dele dette gode budskapet! Stå på! Du er dyktig😀

_____________________

«Jeg var på En kveld med Magnus. 
Selv har jeg jobba flere år i barneskolen, forøvrig burde kanskje din historie vært pensum både for barnehagelærer- og lærerutdanninga, og også for de som studerer pedagogikk, barnevern og sosialt arbeid.

Gjennom måten du forteller om dine opplevelser og erfaringer i oppveksten – ringvirkningene og konsekvensene av disse – inn i ungdomsårene og voksenlivet ditt; på en direkte, ærlig og følsom måte, så skaper du liksom en stund hvor du lar publikum kjenne på dine følelser og opplevelser.»

______________________________

«Tusen takk for at jeg fikk se «En kveld med Magnus»! Takk for at du deler, forteller og bevisstgjør så mange! Norge trenger flere mennesker som deg, med holdningene du formidler.»

____________
«Takk for en flott kveld og fantastisk opptreden. Den ga både latter, minner, tanker, å et spekter av følelser på godt og vondt. Men det var også kunnkap og lærdom. Du har så mye å lære bort. For oss som har hatt en oppvekst i samme gate som deg, var det godt å vite at det finnes noen der ute som har fått gjennomgå å vet hvordan det føles inni en. «
________________
«Jeg må bare takke for et sterkt og morsomt foredrag i kveld. Satt med tårer i øya og rungende latter om hverandre.»
____________
«Synes «En kveld med Magnus» var svært bra»
Synes du er flink til å fortelle dine egene hendelser på kjempe god måte og,
at du blander inn humor gjør at vi glei gjennom 1,5 time uten problemer, du har en hærlig latter så det må det ikke bli mindre av iallefall😂«
_______________________________
«Takk for et bra show i går. Broren min har ADHD, og jeg har aldri sett han følge så godt
med på noe som han gjorde i går.» 
54203989_2037486392967969_470447911327498240_o
Hvem har booket inn «En kveld med Magnus» ?
Barnehager
Skoler og institusjoner
Rusomsorgen
Kjøreskoler 
Kulturhus (Kunde nr 1) 
Foreningen for hjertesyke barn
Utdanningsforbundet beste kunder)
Fagforbundet (beste kunder) 
ADHDNORGE
Mental helse (beste kunder)
NAV