Foredragshowet «SAMTALEN»

Foredragshowet «FÆRDI SNAKKA» 

Magnus Jackson Kroghs «FÆRDI SNAKKA»
Magnus er en hardtslående og til tider sint foredragsholder og morromann.

Etter flere år med videoer igjennom bloggen «ADHD-Inspirasjon» tok det helt av gjennom «Samtalen». Videoene er sett av millioner, tusenvis av solgte bøker og hundrevis av forestillinger med det «billige» – showet «Samtalen» er nå Magnus klar for å bli «Færdi Snakka».

Han har etablert seg som en av Norges mest kjente bloggere, og tar opp tabubelagte temaer, og dette ligger som et grunnlag for mye av humoren hans, selv om alt bunner i det reneste alvor.

Etter over 300 show i hele Norge med foredragshowet «Samtalen», er Magnus nå  klar for å ta steget videre med «Færdi Snakka».

 «Færdi Snakka» tar opp beskrivelsene fra et langt drittliv med tabuer, janteloven, frustrasjon og fortvilelse. Magnus har sett seg lei på mytene om hvem han er og hva han er. Nå er det på tide med et endelig oppgjør. Psykiatrisk sykepleier Hilde Kragebøl er med for å holde Magnus i tøylene, samt fortelle en mamma historie.

 Legg igjen tabuholdninger hjemme og bli med på en kveld utenom det vanlige.

 

booking@adhd-inspirasjon.no

Hovedplakat

Fotograf plakat: Monica Haugen

23509467_10159811960115160_286762327870646521_o

Hva sier folk om oss?

«Finnmarkingen forlot scenen til stående applaus fra de frammøtte. Krogh fortalte om livet med diagnosen ADHD, samt andre psykiske lidelser. Publikum ble tydelig inspirert av Krog som hadde med seg psykiatrisk sykepleier Hilde Kragebøl på scenen. De to presenterte morsomme, inspirerende og triste historier fra hovedpersonens liv. Flere av publikummerne hadde ADHD og ble veldig inspirert av Kroghs historier. » 

«Very honest straight forward & true?& definitely not boring ?truly an eye opener for adhd condition»

«Tusen tusen takk for at du byr på deg selv! Du er fantastisk og for ett fantastisk team dere er! Måtte dere nå ut til enda flere, og kunne bare dette temaet bli pensum for alle de som skal jobbe med barn og ungdom. Hurra for at at du og dere fins ???Tusen tusen takk!! «

«Han byr på seg selv. Han er åpen og ærlig. Mikser det hele med humor, og en solid porsjon selvironi. Showet «Samtalen» varte i 1.5 time men det føltes som 15 minutter. Tiden gikk så altfor fort.»

«Jeg kommer nå rett fra «samtalen», fra smølahallen her på Smøla?
Måtte ikke bare «turbo Tore» bli pensum for barna, men showet burde bli pensum på lærerhøyskolen!
Tusen takk for en fin stund, 
Takk for ærlighet,
Takk for at jeg fikk le,
Takk for at jeg fikk gråte.
Hilsen en mamma.»

«Han byr på seg selv. Han er åpen og ærlig. Mikser det hele med humor, og en solid porsjon selvironi. Showet «Samtalen» varte i 1.5 time men det føltes som 15 minutter. Tiden gikk så altfor fort.»

 «En veldig viktig samtale som burde være pensum i lærer/barnehageutdanning. Alle som jobber med barn og unge på en eller annen måte bør lytte til hans historie. «

 

 «Det var et interessant og veldig bra foredrag som belyser et tema som det ikke blir snakket så mye om i hverdagen. Også kjekt med litt humor i showet, morsomme personer.»

«Du e seriøst helt rå. Du ga mæ et nytt syn på livet etter du va her på Kyrksæterøra 😀 Tusen takk» 

 «Det ble veldig nært, en til tider ganske sterk opplevelse når han åpner seg så mye opp og forteller om sitt liv, sine utfordringer. Dyp ærlighet blandet med usikkerhet og humor. En absolutt tankevekker! Tankene kvernet hele tiden, og det var faktisk veldig godt.»

«Vil tro at veldig mange i publikum kjenner til noen med samme diagnose, og utfordringer i vår nære omkrets. Kunne vært litt godt med en liten mulighet for å ha en liten tenkepause etter et slikt rått foredrag, en rolig tur langs Mjøsa, før overgangen til middag og festligheter. Psykisk helse er et utrolig viktig tema . Tusen takk for at dere satte det på programmet.»

 «Var på Nøtterøy og fikk med oss Samtalen igår???Virkelig bra. Burde vært obligatorisk for ALLE som jobber med barn IG unge

 «Jeg syntes det var veldig bra – var litt spent på forhånd på hva dette egentlig var for noe. En dønn ærlig forestilling/samtale med passe doser av humor for å belyse vanskelige temaer som psykisk helse generelt og ADHD spesielt.»

«Super bra show og rett fokus! Du setter ord på de vanskelige temaene som man ikke blir «lært opp» til av instanser, men som så mange opplever. Det er gir en større forståelse for de rundt noen med ADHD – takk! Gleder oss til å lese neste bok! «

«Takk for at du setter ord på dette, det betyr så utrolig mye både for de som har diagnosen og for oss rundt. Satte stor pris det du gjorde på Nøtterøy kulturhus i går! Stå på videre «

«Tusen takk selv, og bekrefter at målet ditt med dette, det å gjøre en forskjell, rive ned vegger med materiale av tabu, fornektelse og skam, DET gjør du! 
Kvelden betydde nok mye for fler, og utrolig mye for oss «

«Fantastisk kveld! Dere er sååå herlige! Gleder meg til neste forestilling 

«Takker for en fantastisk givende kveld i Nøtterøy Kulturhus. I tillegg til at dere var «underholdende», er det et dypt alvorlig og viktig tema dere behandler. Ikke minst er det viktig at dette fokuseres overfor det offentlige; skole, NAV, og helsevesen. Det er til stor hjelp for den enkelte berørte og pårørende.»

«Desto viktigere at frontfigurer som deg ,med ditt engasjement og ikke minst din viten, virkelig kan få psyken frem og i lyset. Igjen, tusen, tusen takk og fortsett videre; her er enorme oppgaver, og ting må desverre gjentaes, gjentaes og gjentaes, før det sitter. Lykke til fremover.»