Foredraget «FÆRDI SNAKKA»

KOMMER 2017

færdisnakka

«FÆRDI SNAKKA» er en time LIVE med Magnus Jackson Krogh. 

«Færdi snakka» har samme tematikk som «Samtalen», men passer alle arenaer. 

Magnus kan komme til hvilken som helst plass,arena,lokale eller happening. 

Myter skal drepes, historier skal fram! 

Vi skal bli «FÆRDI SNAKKA» 

booking@adhd-inspirasjon.no

Hva sier folk om oss?

 «En veldig viktig samtale som burde være pensum i lærer/barnehageutdanning. Alle som jobber med barn og unge på en eller annen måte bør lytte til hans historie. «

 

 «Det var et interessant og veldig bra foredrag som belyser et tema som det ikke blir snakket så mye om i hverdagen. Også kjekt med litt humor i showet, morsomme personer. «

 

 «Det ble veldig nært, en til tider ganske sterk opplevelse når han åpner seg så mye opp og forteller om sitt liv, sine utfordringer. Dyp ærlighet blandet med usikkerhet og humor. En absolutt tankevekker! Tankene kvernet hele tiden, og det var faktisk veldig godt.

Vil tro at veldig mange i publikum kjenner til noen med samme diagnose, og utfordringer i vår nære omkrets. Kunne vært litt godt med en liten mulighet for å ha en liten tenkepause etter et slikt rått foredrag, en rolig tur langs Mjøsa, før overgangen til middag og festligheter. Psykisk helse er et utrolig viktig tema . Tusen takk for at dere satte det på programmet.»

 

 «Jeg syntes det var veldig bra – var litt spent på forhånd på hva dette egentlig var for noe. En dønn ærlig forestilling/samtale med passe doser av humor for å belyse vanskelige temaer som psykisk helse generelt og ADHD spesielt.»