Forestillingen «JÆVELUNGEN»

BOOKING@MAGNUSJACKSONKROGH.NO

I 2022 er det 12 år siden Kjøllefjords´ og Gjøviks lille sønn, Magnus Jackson Krogh, debuterte som foredragsholder og begynte å leve av å være halvmorsom. Magnus har fått mange navn, «Navern», «Viralkongen», «ADHD-Magnus» og «Oljebarna-Magnus». Men under sin egen oppvekst var det bare «Jævelungen» som gjaldt.

Etter over 1000 foredrag og sceneshow er snart jobben med psykisk helse over. Nå er han klar for den siste forestillingen innen psykisk helse, «JÆVELUNGEN».

Magnus slo igjennom som vlogger med «ADHD-INSPIRASJON» og boken «Min verste fiende og beste venn». I løpet av 12 år har det blitt 4 sceneshow og 14 bøker. Gjennom bl.a. Facebook har han skapt sin helt egne unike stemme. Magnus prate om det meste, selv om psykisk uhelse alltid har stått i sentrum.  

Sitat etter fornøyd publikummer : «Når skal denne mannen få sin egen NETFLIX spesial»
«JÆVELUNGEN» tar opp et langt og kort drittliv med janteloven, tabuer, psykisk uhelse, skolegang og veien til drømmen. Vi skal innom 90-tallet, vennskap, spiseforstyrrelser og ADHD.

Alt Magnus er kjent med fra «usosiale medier» er med, så det er bare å forberede seg på latter og tårer. Dette er suksessforestillingen «En kveld med Magnus» i ny drakt.

Da sier vi som Magnus: «vi glæd åss me bægge nævvan»

«JÆVELUNGE», et up-stand show.

«Jævelungen» har ingen øvre eller nedre aldersgrenser, men publikum må regne med bannskap og sterke historier.

Velkommen til en litt annerledes kveld.

Forestillingen booker du ved å sende din forespørsel til booking@magnusjacksonkrogh.no