BOOKING@MAGNUSJACKSONKROGH.NO

Magnus Jackson Krogh har lang erfaring som foredragsholder og motiverende taler. Med sin helt egne humor om samfunnet har Magnus blitt en del av manges daglige vitamininnsprøytning.

Han er en av Norges desidert største stemmer i sosiale medier. Med bred tematikk og livserfaring leverer han noe av de råeste foredragene på markedet. Psykisk uhelse er alltid en stor del av Magnus sine foredrag/show.

Et foredragsshow med Magnus Jackson Krogh gir deg:

  • Inspirasjon til å ta grep om drømmen din.
  • Innsikt i å vokse opp med overgrep og mobbing.
  • Et foredragsshow du sent vil glemme.

Magnus gav i 2013 ut Norges mest kjente bok om ADHD, og med foredragsshowet “SAMTALEN” ble Magnus fast inventar på scener over hele Norden.

Siden 2014 har Magnus gitt ut ytterligere 13 bøker om psykisk helse, mobbing, selvbilde, drømmer og om å vokse opp som “jævelunge”. Magnus ble raskt en av Norges største viral-vloggere, hvor han prater åpent om livets opp og nedturer.

Deler av Magnus sine bøker er å finne som pensum i det Norske skoleverket, og han blir stadig invitert til å snakke for både små og store forsamlinger.

I over 1000 forestillinger har Magnus begeistret både liten og stor med sin historie og inspirerende persona. Et foredragsshow med Magnus er noe utenom det vanlige, og du vil oppleve å bli både rørt, inspirert og provosert.

Magnus skriver også debattinnlegg/kronikker for noen av landets største aviser.

Sitat etter fornøyd publikummer :

«Når skal denne mannen få sin egen NETFLIX spesial»


«JÆVELUNGEN» tar opp et langt og kort drittliv med janteloven, tabuer, psykisk uhelse, skolegang og veien til drømmen. Vi skal innom 90-tallet, vennskap, spiseforstyrrelser og ADHD.

Alt Magnus er kjent med fra «usosiale medier» er med, så det er bare å forberede seg på latter og tårer. Dette er suksessforestillingen «En kveld med Magnus» i ny drakt.

Da sier vi som Magnus: «vi glæd åss me bægge nævvan»

«JÆVELUNGE», et up-stand show.

«Jævelungen» har ingen øvre eller nedre aldersgrenser, men publikum må regne med bannskap og sterke historier.

Velkommen til en litt annerledes kveld.

Send din forespørsel til booking@magnusjacksonkrogh.no

Kan være et bilde av 3 personer og tekst som sier '"EN PSYKISK SYKT BRA KVELD" MAGNUS LEVDE VIRKELIG OPP TIL FORVENTNINGENE. HAN MOTTE MEGET GODT FORBEREDT, OG EKTE FOLKEHELSEAND LEVERTE HAN FANTASTISKE 90 MINUTTER. FORLAG SESIDEPRESEEE LEVELUNGEN PENHET EPIS ★** DET BLE EN KVELD MED PERSONLIGE HISTORIER, ANEKDOTER, VITSER OG HOYTLESING. MAGNUS VAR GODT FORBEREDT, OG FENGET SAMTLIGE SAMI AV DE 300 TILHORIGE. ANBEFALES ALLE, OG SKAL BOOKES INN IGJEN NESTE ĂR! ALLE LERTE VI NOE. UTDANNINGS FORBUNDET ALLE HAR BAGASJE FAGFORBUNDET'