MAGNUS JACKSON KROGH MAGNUS JACKSON KROGH

H-A. NO : Blogger kommer med bok om ADHD

Les saken HER 

DEBUTERER: Magnus Jackson Krogh kommer med bok om ADHD. 

Blogger kommer med bok om ADHD
Magnus Jackson Krogh (27) som bor i Hamar, har en av Norges mest leste blogger. Nå kommer han med bok om ADHD.

– See more at: http://www.h-a.no/kultur/blogger-kommer-med-bok-om-adhd#sthash.2Y3sEz1x.dpuf

Til høsten kommer boken: «ADHD-min verste fiende og beste venn». Magnus Jackson Krogh sier at boka er ment som hjelp til barn med ADHD og deres foreldre. Han fikk selv diagnosen ADH da han var åtte år. Nå skriver han altså bok om hvordan livet har vært.

Her er bloggen hans!

Han forteller at han har fått tusenvis av brev fra barn og voksne mellom 10 og 60 år. De vil ha hjelp til å forstå diagnosen. Selv sier han at han skulle ønske han var åpen da han fikk diagnosen som 8-åring. Nå presenterer han seg som «Magnus med ADHD». En bok om ADHD, skrevet av noen med ADHD, har vi ikke i Norge fra før.

Magnus Jackson Krogh, som opprinnelig kommer fra Kjøllefjord, ble rikskjendis i VGTVs serie Oljebarna – en dokumentarserie som tar for seg hvordan det er å vokse opp i oljenasjonen Norge. I episoden «Oljebarna: «Naver» forteller Krogh at han aldri sier ja når han blir kontaktet om jobb, og at han må få et tilbud om jobb som skuespiller eller entertainer hvis han skal ta jobben. Det har skapt voldsomme reaksjoner hos mange. Nå er dette tilbakelagt, han sier han gikk litt langt.

Se video-intervju her!

 

 

En tanke om “H-A. NO : Blogger kommer med bok om ADHD

  1. Vet ihvertfall hvem som skal bestille den når den kommer ut! Har selv akkurat gått ut med ADHD’en min, kun takket være deg! Uten bloggen din hadde jeg aldri åpnet meg om det, så tusentakk skal du ha<3 Bloggen din er så utrolig god å ha, stå på!

Kommentarer er stengt.