«Hei jeg heter Angst»

Hei, jeg heter Angst!

Jeg kan ødelegge konsentrasjonen din, gi deg hjertebank, stjele drømmene dine og ødelegge vennskap og familier. Men, dette er bare noe av det jeg kan gjøre.

Jeg bor som regel inni et hode. Jeg tar styringa, og ingenting kan stoppe meg. Jeg skaper tanker og ødelegger dagene dine. Jeg skaper problemer i arbeidslivet og kan ofte ta over hele hverdagen din. 

Du har meg med deg overalt og du kommer til å føle at du mister kontrollen.

Om du slipper meg inn, kommer jeg til ødelegge mye for deg. 

Jeg kan fjernes med medisin, men du blir aldri kvitt tankene om meg. Lik meg, hat meg, jeg blir ikke borte.

Du finner meg hos de rike, de fattige, rett ned i gata. Jeg kan dukke opp hos hvem som helst.  Om du har møtt meg, så har du bare møtt én av oss. Vi er alle forskjellige.

Mange prater om meg som om de kjenner meg, men det er bare de jeg bor hos som faktisk vet hvordan det er å ha meg på besøk. 

Se kildebildet

Jeg har ikke mange venner, og det er fordi jeg ikke er noe snill. 

Om du godtar meg kommer jeg til å forstyrre mange deler av livet ditt. Jeg kan gjøre turen på butikken til et rent hellvette. Jeg kan sørge for at du aldri tør å forfølge drømmene dine, og jeg kan ta over søvnen din. Ofte fjerner jeg matlyst og «ork». 

Jeg vil gi deg mørkere dager, slitsomme forhold og ulidelig skam over å ha meg med deg. 

Jeg er en gave til deg.

Jeg vil veldig gjerne kontrollere deg, men det er du som må ta kontrollen. 

Jeg er et produkt av deg selv. Jeg eksisterer ikke, så du må kvitte deg med meg. Jeg er ren fantasi. Det er ikke noe å skamme seg over, jeg har uvenner over hele verden. Vi er veldig mange.

I denne boka(Bak masken) forteller en av mine venner noen små ting som kanskje kan hjelpe deg litt på vei. Men selv om det hjelper Magnus, betyr ikke dette at det er DIN løsning. 

Fra din uvenn

Angst.

Bestill «bak masken» ved å sende SMS «Bok2» til 48008899.