OM MJK

Om Magnus

Inspirasjon i hettegenser

Hva betyr inspirasjon? Jo, for meg betyr det at vi får lyst å gjøre en forandring. En forandring i livet vårt, til det bedre. Inspirasjon til folket.

Mitt navn er Magnus Jackson Krogh. Jeg er en liten nordlending som har klart å reke ned til Østlandet. Her følger jeg drømmen min om å inspirere Norge med min historie. Igjennom 30 har jeg opplevd mange opp og nedturer, og dagene former bøkene mine, foredragene mine og karakterene mine. Jeg reiser til daglig rundt i hele Norge med forestillingene «En kveld med Magnus» og «Jævelungen».


Magnus har også gjestet produksjoner som «Typisk deg«, «Sommeråpent», «God morgen Norge» og «God sommer Norge«. Magnus kjørte et «gimmick» på og ønske å bli kjendis. Han har en bestemt agenda, og den går ut på å hjelpe barn og unge til å ha troen på seg selv.

De siste årene har Magnus brukt på forfattersiden av sin karriere. Boken «ADHD: min verste fiende og beste venn» tok Norge med storm i 2015, og skaffet han et navn blant forfatterskaren i Norge.

Vedsiden av dette skriver Magnus aktivt for aviser rundt i Norge. Magnus har skapt flere overskrifter, og høstet mye omtale i landets største aviser.

Magnus driver podcastene «Livet med Magnus Jackson Krogh» og «SAMTALEN».

Magnus er «GODNOK» hovedambassadør, samt tilknyttet managementet IMAGINE PEOPLE.

13 tanker om “OM MJK

 1. Hei:) Utrolig sterkt innlegg. Jeg jobber på ei barneskole hvor jeg er tett på en elev med ADHD. Lurer på om du kunne tatt deg tid til å svart meg på mail om dine erfaringer rundt det å bli missforstått i skolen? Tenker da på både av medelever og ansatte. Da jeg selv har minimalt med erfaring og kunnskap nok.

 2. Flinke deg!! Verden trenger slike som deg.Som klarer å legge frem om hvordan det er å være den med diagnosen,ikke bare se ting utfra studier og observasjoner som gjøres (men som selvfølgelig er helt greit også altså) Det er veldig viktig å få fram og ut om hvordan det er å være deg!Du inspirerer! Stå på! Jeg skal ha meg boka si! Mvh en stor fan. Janne Arnesen.

 3. Hei.
  Rett på sak: har en sønn som har diagnosen som sliter veldig med å finne seg til rette. Fikk tips om deg. Er det mulig å ta kontakt med deg? Han er 10 år.
  Mvh Linn

     1. Ser virkelig opp til deg fordi du er åpen om diagnosen og har skrevet bok om det. Adhd kan føre med seg mye tanker og følelser vi andre ikke forstår. Har selv en sønn på 19 med diagnosen. Håper mange leser boken din, jeg skal iallefall lese den. Ønsker deg masse lykke til med boksalg, og alt godt i livet Magnus 🙂

 4. Jeg kan love at du får nattero Renate, men jeg kan ikke love deg at du overhode ikke kommer til å høre meg. Jeg er mye på veien, og du får nok de fleste dagene for deg selv uten naboer. Og skylde på ADHD har jeg aldri gjort, så du trenger ikke skrive slikt. Ønsker deg en magisk dag. At du må skrive her på bloggen min på denne måten slår meg som latterlig. Det er mulig å ringe meg, eller sende meg en melding framfor å «drite» meg ut her inne. Jeg velger å ta din kommentar med her, fordi du tar opp ADHD . Ønsker deg en magisk dag =)

 5. Hei! Takk for at du er ærlig og tør å stå opp mot de folk som ikke aksepterer at en person er som den er! Jeg har asperger syndrom og ADHD i tillegg til mange fysiske diagnoser. Tusen takk for at du tør å fortelle sanningen og orke med alle de mennesker som kun har negative ting å si!

Legg igjen en kommentar