Siste bok om superhelten «Turbo Tore»

 Her er coveret på den tredje og siste boken om den populære superhelten «Turbo Tore». Den siste boken er i salg fra 1 mai.

t3

Den siste boken i serien fra «Norges viktigste barnebok» er snart her. Den siste boken tar plass 4 år etter den første boken. «Tore» er altså 16 år i den siste boken.

07

«Turbo Tore 3: superhelten som turte å drømme» vil først være i salg fra 1 mai, men onsdag offentliggjorde Magnus de første bildene av boken. I den siste boken har Tore flyttet til Honningsvåg for å gå skole, men han kan ikke slippe unna fortiden sin som omhandler mobbing og omsorgssvikt. Boken forteller om konsekvenser dersom lærere og foreldre ikke tar det ansvaret de har påtatt seg. Boken er delvis fiktiv og delvis selvbiografisk.

Fast illustratør

Magnus Jackson Krogh sitt bilde.

Illustrasjonene til den nye boken er fra den samme, Zlatina Petkova. 

 I den siste boken om «Turbo Tore»  er publikum satt fra 12 til 99 år. Foto: ADHD-inspirasjon.no

Magnus Jackson Kroghs serie om «Turbo Tore» har blitt kjent over hele Norge, og er godt mottatt av både liten og stor.

-Jeg er så glad for å få lov å gi liv til en tegneseriefigur, og veldig glad for at «Turbo Tore» har fått så mange fans.

Magnus slapp boken «Fra SKAMMEKROKEN til SKAM» tidligere i år, og promotering av begge bøkene vil foregå over hele Norge fram mot sommeren.

-Boken er en barnevennlig utgave av «Bak masken» som handler om å se egen verdi og å tørre å bruke stemmen sin. Det blir den viktigste boken i serien om «Turbo Tore» etter min mening.

 

 

 

 

Forhåndssalget starter i nettbutikken til ADHD-inspirasjon.no 25 April klokken 09.00