11133790_10155528546060160_286951639522587965_n

Til alle dere som sliter med dårlig selvtillit, læs d hær!

Hei alle sammen, og velkommen til et innlegg om selvtillit, som mange av dere sikkert har ventet på. Når jeg nå har gitt ut boken «Fra SKAMMEKROKEN til SKAM» så føler jeg at jeg må prate litt om dette på bloggen også.

Jeg må advare om at jeg kommer til å skrive dette på nordnorsk, fordi jeg ikke klarer å banne på bokmål. Det blir tidvis sterk språkbruk, så til dere som ikke liker bannskap, lukk øya mens du leser.  Til høsten kommer jeg rundt med «FÆRDI SNAKKA» som er en liten time sammen med meg, hvor jeg ønsker å lette på trykke for ting som frustrerer meg, og du er hjertelig velkommen. Book meg inn via denne nettsiden under «foredrag». Det du må forstå er at selvbilde har INGENTING med hvordan vi ser ut, men hvordan vi føler oss. Om noen sier til deg «du ser bra ut», så har det ingen betydning, for det vi to ser i speilet er to forskjellige ting. Selvbilde kommer innenfra, ikke det ytre. 

100kg vs 50kg

Katti i det saltsøte hællvette skal vi bynne å respektere menneska som e rundt oss?

Katti i det granskutte rævtryne skal vi bynne å skjønne at menneska e forskjelli, ALLE menneska e forskjelli!

Æ læs opp å ned i mente om at folk får slengt drittkommentara i både blogg,facebook og diverse chat-funksjona om at dæm ikke ser bra nok ut. BRA NOK FOR KÆM?

At unga ned i 8/9 års alderen bynne å tvile på sæ sjøl å sin kropp. At kroppsidealet e å se ut som ej sy-nål, og at du må ha så svære puppa at «MAXBO» må sponse Oslo-lageret med silikon for å nå målet. At leppen skal være så stor at du omtrent ser ut som en dypvannsfisk for at du skal bli godkjent som kvinnfolk.

At gutta absolutt MÅ ha six-pæck og svære bisepts for å bli omtalt som et realt mannfolk. Vi skal ikke ha en einaste diagnose, å tryne skal være perfekt proposjonert, slik som alt anna på oss. Vi MÅ ha «mannekroppen» å penis skal se ut som du e dratt ut av en pornofilm.

Æ e så møkke drita lei av å se reklame som blir spydd i mot mæ i alle kanala æ prøve å se etter nyheta som faktisk betyr nåkka.

Kordan land e i krig nu? Kordan går med kreft-forskning? Kordan kan æ ta vare på den psykiske hælsa mi?

Men nei, for å komme mæ dit må æ igjennom endeløse reklamesnutta om brøst,sminke,klær å alt anna fanskap som e skapt for å tjæne pænga. Å når æ endelig e kommet mæ til saken æ egentlig skulle lese om e æ så psykisk utmatta at æ gir fan i hele nyheten.

Æ har ej lillesøster, å ho får me sæ alt d hær. Ho e målgruppa.

Ho skal vokse opp i alt d hær, om møkk å mannshit om kordan ho MÅ se ut for å få et godt liv. Nei fan.

Æ sir «du e som du e, å godt e d»!

Ungan våres påvirkes av alt det hær, å d går til syvende å sist utover den psykiske helsa dæmmes. Unga skal da for fan ikke tenke på sånne hær ting, dæm skal sitte i sandkassa å fundere på kordan sandslott dæm skal bygge. Når æ gikk opp i vekt, trudde æ ikke va værd like mye som andre folk, førr en syk tanke å ha. Æ va nu for faen han Magnus, uansett kor tynn eller tykk æ va.

VI påvirkes av alt d hær. Vi kvie oss for å gå på stranda, å vi kvie oss for å gå på andre sosiale sammenhenga. Vi har rett å slett ikke løst å vise oss fram, sånn som vi egentlig ser ut. Før et luksusproblem?

Å bare så det e sagt, på det første møtet til «MAX-FACTOR», så va d en eller anna jævel som sa «nå må vi finne ut hvordan vi kan tjene penger på dissa kvinnfolka med dårlig selvtillit». Husk på det.

14316818_1054020667981218_5522298287166073311_n

«Men sommerkroppen da»

Ja ka me den? Æ har samme jævla kropp hele året, heldigvis. Æ kommer på stranda, i den kroppen æ har, å like du den ikke kan du se til hellvette å holde dæ hjæmme på di ega trapp.

Vi blir jo faen ikke født med bruksanvisning eller en guide til «kordan MÅ du se ut», vi ser jo ut som vi ser ut.

Æ kan ta mæ sjøl som et jævla godt eksempel:

Æ  e 162 høy – mens OPTIMALHØYDA e 1.80, å da spør æ: optimal til ka??? 

Ka i fan e d egentlig æ skal rekke opp til, og katti skal det skje???

Æ e optimal til alt æ foretar mæ, å når æ ikke opp, så bruke æ en krakk.

Bilderesultat for krakk

Æ hadde dårlig selvtillit i mange år, fordi æ trudde at det å være 162 cm, med kulemage å pølsefinga va det værste som kunne skje mæ. Men dæven når den psykiske helsa mi røyk, da dreit æ vell langveis i kordan æ så ut.

nei, det å være 162 cm e fan d bæste som har skjedd mæ – æ betale barnebillett på bussen, bare for å nævne nåkka. For ikke å snakke om sko, æ kan for fan få sko til halv pris (i barneavdelinga).

Dagan som går e livet, å vi skal nyte det. Vi skal være stolt over den kroppen vi har fått, for den e værktøye vi skal bruke til å spre glæde å positivitet i en kald å kranglat værden.

Nu tænke du sikkert, «han sir alt d hær for oppmerksomhet eller fordi han ikke har drømmekroppen», njæææ. Om æ skal være ærlig har æ aldri drømt om min egen kropp, å oppmerksomhet får æ nok av. Æ sir d hær rætt å slætt fordi æ e møkka,drita, fette lei av både reklame, kropp å motepræss i det lande hær.

Når æ va tjukk, så hadde æ brøst, men d va aldri nån som ga mæ komplimang. Aldri va d nån som sa «så flotte brøst du har Magnus, å æ like spesielt kløfta di». 

Æ har til dags dato aldri fått en eneste forespørsel fra et kvinnfolk om å sende et kløftbilde på snapchat!

Etter æ blei blogger og en eller anna slags «offentlig person» kommer det forespørsla om å sende bilde av det største æ har, å da sende æ bilde av viken mine!

21762112_10159569761855160_6856542943090576444_n

Nei fytti hællvette, vi menneska e forskjellig. Å d e jævla bra. 

Værden hadde ikke fungert om alle va lik! 

 

Om du nån gang har tenkt at du ikke e god nok, så kan du bare snu tankegangen. Du ekke lik nån andre, å d skal du være jævla stolt over! Så, ikke sitt hær å glo på bloggen min, hut dæ på stranda! 

17265168_1297438073636219_6530866475882469900_n

 Ta en tur i nettbutikken for å finne en bok som passer deg og ditt behov!