Vær deg selv…vær så snill!

God kveld kjære bloggfølgere!

Jeg lå akkurat på sofaen og slappet av, så fant jeg ut at jeg ville skrive til dere.

Har du noen gang følt at ingenting av det du gjør blir godt nok? 

At noe mangler i livet ditt, enda du har ALT du trenger?  

At du kan kjenne på en ensomhet uten å være alene? 

At ting aldri bli akkurat som du har tenkt, enda du hadde en klar plan? 

Slik hadde jeg også det…og jeg fant ut hva det var! 

 

cropped-20180221_095840.jpg

Det var alltid noe som manglet. Jeg var aldri god nok. Jeg følte konstant savn. Jeg var ensom, alltid. Men jeg kunne smile og jeg kunne le. Men jeg følte det. Alltid. 

Jeg vet ikke hvem jeg prater til. Jeg vet aldri hvem som leser det jeg skriver eller sier. Jeg vet aldri hvem som sitter i salen på mine show. Jeg kan bare håpe.

Jeg kan bare håper at DU som leser dette trenger noen som snakker om dette. Det finnes så jævlig mange mennesker som sliter med dårlig selvbilde, ensomhet og totalt forvirring over hvem man er og hvor man skal. Jeg kan bare håpe at noen der ute bli inspirert til å være seg selv. For er det noe jeg har lært på mine 30 år på denne planeten, så er det at å være seg selv er det fineste som finnes. At man hver dag kan si det man tenker å føler, og bli godtatt for det.

Den dagen du tør å si akkurat hva du tenker og føler, den dagen skaper du magi i ditt eget liv. For DITT liv, det handler om deg. Ingen andre. Det handler om at du får alt det gode ut av deg selv og ditt liv. At de som er rundt deg kan stole på deg, og at du faktisk tør å si hva du mener. At du ikke trenger å lyve eller bedra de du elsker. At den du er sammen med kan stole på at du er den du sier du er. At mammaen din kan klemme deg, og vite at ungen hennes har det bra. At også pappa kan vite at du har det bra.

Mennesker skriker etter hjelp og forståelse, men alt for få har faktisk satt seg ned og tenkt over hvor man vil, og ikke minst HVA man ønsker.

Man ønsker kanskje bare å bli hørt? vel, da må man bruke stemmen sin. Kanskje man bare ønsker å bli sett? vel, da må man logge av Facebook, og logge på verden og livet sitt. Kanskje bruke litt mindre tid på å se hva andre har, og fokusere mer på seg selv og det man selv har, eller ønsker? 

Jeg håper så inderlig at det jeg skriver og prater om når fram til mennesker som faktisk trenger at noen forteller de at de forstår. At de forstår hvordan det er å kjenne på konstant ensomhet, fortvilelse, sorg og savn. Og jeg er den som sier at, jo, jeg forstår deg. Virkelig.

Men jeg er også her for å si at du aldri får det helt bra. Ikke før du innser hva du driver med. Du får det aldri godt med deg selv om du ikke ser din egen verdi. Du må forstå at før du er deg selv 100%, så kan du aldri få det 100% bra inni deg. Uansett hvor flott alt det praktiske er, så hjelper det ikke om du ikke føler det godt inni hjertet ditt. Og kroppen din vet om du ikke har det bra. For du kjenner det.  Verden er full av mennesker som hater deg uten å kjenne deg. Mennesker skuler på deg på alle kanter, og alle skal ha sin mening om deg. Men vet du hva? Betyr det egentlig noe? Skal du ha de på middag ? Nei…så drit i de! Vis de en lang finger og be de drite å dra. Eller du kan gjøre det tvert om, du kan la de bli kjent med deg og kanskje det oppstår magi mellom dere?

Vi ønsker jo alle å få det godt i vårt eget liv, og vi går mange forskjellige veier. Vi møter mennesker på veien vår, og kanskje de skal være der en liten stund før de forsvinner igjen. Vi skulle lære noe, også skal vi kanskje ta det fram en gang senere. Jeg savner veldig mange mennesker, hele tiden, som jeg vet jeg aldri kommer til å se eller prate med igjen, men jeg har lært masse av de. Og jeg husker den lærdommen, hver dag.

Sårt? absolutt. Nødvendig? ABSOLUTT.

Kjenner du dette igjen? 

Du kjenner det overalt hvor du går eller hvem du er sammen med. Det blir aldri 100% bra. Har jeg rett? 

Du føler at noe mangler? 

Ja, og det er DEG. Det er du som mangler. Det er din fulle og helle identitet i det du driver med. Slutt å klag på de rundt deg, og slutt å fokuser på hva andre klarer eller ikke. Du skal jo ikke leve demses liv, du skal jo leve ditt eget! 

Hva handler livet om Magnus? 

Det handler om å ha det bra med seg selv..enkelt og greit! 

Vær deg selv….vær så snill..det er det fineste som finnes!

Vil du leser mer om dette? Da ønsker jeg at du leser boken min «Bak masken», for den er FÆL. Den er ikke noe trivelig, men jeg tror den kan inspirere deg om du kjenner deg igjen i dette innlegget, og jeg tror den kan forandre noe i ditt liv. Jeg kan iallefall håpe det.  Bestill den ved å sende SMS «BOK2» til 48008899 <3

Ha en nydelig helg!

Magnus